Boeldag Bathmen 2014

De inmiddels traditionele en landelijk bekend geworden BOELDAG van de Plattelands Jongeren Bathmen zal dit jaar georganiseerd worden op zaterdag 25 oktober a.s. in manege ” ‘t Ruiterkamp ” te Bathmen. De opbrengst van deze 42e boeldag zal evenals voorgaande jaren geschonken worden aan een vereniging/instelling in Bathmen.

De rommelmarkt begint om 10.00 uur. Ook kunnen vanaf 10.00 uur de veilingstukken bezichtigd worden, de veiling start om 13.00 uur.

De grote inzameling voor deze Boeldag is een week eerder, en wel op zaterdag 18 oktober 2014. Als u de spullen al eerder kwijt wilt, bijvoorbeeld door een verhuizing, dan kan men contact opnemen met Tonnie Verwoerd (tel.06-27364381 ) of met Gerrit Beldman (tel.0570-543332). Ook is het mogelijk om de goederen zelf te komen brengen naar de opslag in overleg met Gerrit of Tonnie.

Er wordt alleen in de voormalige gemeente Bathmen(inclusief Oxe,Schoolt en Oude Molen) opgehaald. De PJB kan bijna alles gebruiken. Vooral ook kleine huishoudelijke artikelen,boeken, gereedschappen, speelgoed, electra en meubelen zijn van harte welkom.

Kleding, schoenen, matrassen, bedden, vloerkleden, vloerbedekking, koelkasten en diepvriezers zijn niet welkom. Ook neemt de PJB dit jaar geen banken of bankstellen meer aan voor in de opslag, Deze worden wel meegenomen tijdens de grote inzameling van zaterdag 18 oktober.


<< Kalenderarchief