Zondag 22 oktober 2017 – 13.00 uur Herfsttintentocht start bij het Naoberlookaal in Loo

Herfsttintentocht in Bathmen

 

De bladeren beginnen te kleuren, de dagen worden korter en er verschijnen paddenstoelen. Tijd voor de jaarlijkse Herfsttintentocht van de Stichting Bathmen Promotie. De wandeltocht wordt op zondag 22 oktober gelopen. Dit jaar start de wandeling om 13.00 uur bij het Naoberlookaal in Loo. Door gestegen onkosten, moeten we helaas dit jaar € 2,– per wandelaar vragen. Hiervoor krijgt u een leuke en gezellige wandeling en onderweg een kop chocolademelk met iets lekkers. U wandelt gezamenlijk met de andere wandelaars en een gids door het mooie en verrassende Sallandse landschap. We volgen niet alleen de bestaande paden.

De wandeling is niet geschikt voor rolstoelen, wandel- en kinderwagens. Honden mogen NIET mee, omdat we door weilanden lopen en dan de mogelijkheid bestaat dat honden (als drager) een neospora besmetting overbrengen op koeien. Koeien kunnen hierdoor dan een miskraam krijgen.

Aan het eind van de wandeling is er gelegenheid om onder genot van een kop koffie of thee, gezellig bij te praten in het Naoberlookaal.

Wij ontmoeten u graag bij onze Herfsttintentocht.

 

Vertrektijd is dit jaar om 13.00 uur. ( let op dit is eerder dan andere jaren)

 

 


<< Kalender Bathmen Actief    << Kalenderarchief