Zaterdag 26 mei 2018 12.00 uur ”Ducks4 ’t Dijkhuis” Badeendenrace Schipbeek Gorsselseweg 31 Bathmen

Met de opbrengsten van het Schipbeek Spektakel op 26 mei wil Rotary Bathmen – de Schipbeek het project Natuurlijk ’t Dijkhuis realiseren: als goed doel is gekozen voor het opknappen van een stuk belevingstuin met waterelement bij ’t Dijkhuis.

’t Dijkhuis
Voor ’t Dijkhuis is het zelfstandige bestaan als zorg- ,woon- en dienstencentrum voor de inwoners van Bathmen en omliggende kernen de belangrijkste kernwaarde. Hieruit volgt het beleidsmatige handelen van de organisatie. Er wordt een breed, kwalitatief hoogwaardig en professioneel aanbod van zorg, wonen en diensten aangeboden.

Het centrale uitgangspunt van de visie van ’t Dijkhuis is dat kwalitatieve, veilige en professionele begeleiding, zorg- en dienstverlening wordt geboden. ’t Dijkhuis is een zelfstandige organisatie en maakt geen deel uit van een groter geheel. Die keuze is bewust gemaakt om de te verlenen zorg op een kleinschalige manier te kunnen organiseren.

Groen in de leefomgeving
Er komt steeds meer bewijslast dat groen in de leefomgeving, zoals parken, tuinen en zelfs planten binnenshuis, goed is voor de gezondheid van mensen. Zowel als preventief middel, als ondersteunend aan het herstellend vermogen van de mens. Steeds meer worden deze signalen door de zorgsector opgepikt.

foto van Annelies Relou.

 


<< Home    << Kalender Bathmen Actief    << Kalenderarchief