Woensdag 14 november 2018 14.00 uur Seniorenmiddag met Hans Vesterink in Cultuurhuus Braakhekke

Hans Vesterink heeft zich nu toegelegd op het musiceren voor uitsluitend senioren.
Hij heeft een zeer uitgebreid repertoire dat uitermate geschikt is voor ouderen tussen de 65 en 85 jaar.
Naast de liedjes die men nog van vroeger kent, speel en zingt hij vanzelfsprekend ook actuele liedjes en zeer mooie evergreens in verschillende talen.
Aan de tafels waar de gasten zitten speelt hij op accordeon veel gezellige liedjes die men mee kanzingen of neuriën. Zo speelt hij o.a: De Veleta, Sneeuwwals, Tulpenuit Amsterdam, Faria, Wie zal dat betalen, Droomland, Ik heb eerbied voor jouw grijze haren, Alle duiven op de dam, Aan de Amsterdamse grachten, Ik hou van Holland, Zuiderzeeballade, Ach Margrietje, Aanhet strand stil en verlaten, Knaapje zag een roosje staan, Op de grote stille heide.
Spelend op akoestische gitaar beweegt hij zich eveneens tussen de tafels met liedjes zoals: Aan de grens van de Duitse heuvelen, Schipper mag ik overvaren, Drie kleine kleutertjes, Zeg moeder waar is Jan,Zakdoekje leggen niemand zeggen, In de grote stad Zaltbommel, Twee emmertjes water halen, Poesje mauw.
Mocht er tijdens het optreden toevallig een bezoeker aanwezig zijn die oorspronkelijk uit Indonesië komt dan zal hij haar of hem aangenaam kunnen verrassen met bv.Terang Boulan, Nina Bobo, Boeroen Kakatua, Ajoen Ajoen Sarina,Sepanjang Jalan of waarom huil je toch. Echte, zeer bekendeliedjes uit Indonesië.

Nummers zoals:

– Morgen

– Feelings,

– Fly me to the Moon,

– Moonlight Serenade

Klassieke stukken zoals:

– Andante Cantabile,

– Andante Sostenuto,

– Dolcezza.

– Etc.

Entree; 1 strip of € 2,50


<< Home    << Kalender Bathmen Actief    << Kalenderarchief