Vanaf vrijdag 6 april 2018 – 19.30 uur ABS Hardloopcursus

Op vrijdagavond 6 april is het zover. Met 5 hardlooptrainers van de verschillende ABS loopgroepen, begint er een nieuwe hardloopgroep voor startende hardlopers. Iedereen kan hardlopen, jong, oud, man of vrouw. In de afgelopen jaren hebben meer dan 200 deelnemers een loopcursus bij ABS gevolgd. Hardlopen in een groep is leuk en hardlopen ontspant.

In 24 trainingen gedurende 12 weken worden de deelnemers gecoacht, ondersteund en gemotiveerd. Na deze 12 weken sluiten we af met een 5 km loop voor ieder in eigen tempo!

De trainingen zijn op de maandag- en vrijdagavond van 19:30-20:30. De trainers besteden veel aandacht aan loopscholing, blessurepreventie en het opbouwen van een goede conditie. De drempel is laag en plezier is de basis. De kosten zijn laag gehouden en bedragen € 50,–. Wie daarna direct lid blijft van ABS Trimmen betaalt de eerste 2 maanden geen contributie. Ben je al lid van ABS Trimmen en wil je na een blessure weer opstarten, dan betaal je maar € 35,–.

De start is op vrijdag 6 april vanaf camping “De Flierweide.” Traasterdijk 16, te Bathmen. Het maximum aantal deelnemers van een groep is 30, dus wacht niet te lang. Want vol is vol.
Twijfel niet langer en geef je op door het sturen van een e-mail aan startgroepabstrimmen@gmail.com.


<< Home    << Kalender Bathmen Actief    << Kalenderarchief